Derneğimiz 5253 sayılı dernekler kanununun 27. maddesi gereği ve Bakanlar Kurulunun 16/07/2014 tarih 2014/6647 sayılı kararıyla "Kamu Yararına Çalışan Dernekler" statüsü kazanmıştır.
Derneğimiz, T.C. İstanbul Valiliğinin 1062836 sayılı olurları ile Yurtiçi ve Yurtdışı Yardım Toplama İznine sahiptir.
  • Giriş Yap

Gazze'de Su Dağıtımlarımız Aralıksız Devam Ediyor.

Gazze'de Su Dağıtımlarımız Aralıksız Devam Ediyor.

Gazze’de temiz suya ulaşmak, devam eden abluka ve saldırılar nedeniyle her geçen gün daha da zorlaşıyor. Valide İnsani Yardım Derneği olarak, bağışçımız ve ailesi adına Gazze’de bir tanker su dağıtımı gerçekleştirdik.

Bu bağış sayesinde yüzlerce kişi temiz suya kavuştu, sofralarına ve hayatlarına bir nebze olsun umut taşındı. Bağışçımız ve ailesine bu anlamlı desteklerinden ötürü teşekkür eder, Rabbimizden bağışlarını kabul buyurmasını dileriz.

Gazze’deki kardeşlerimizin yaralarını sarmak ve onların yanında olmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Siz de bu iyilik zincirine katılabilirsiniz.

Paylaş
  • Whatsapp

Fotoğraflar

Gazze'de Su Dağıtımlarımız Aralıksız Devam Ediyor.
adil şenden susscbavc
adil şenden susasda
adil şenden sus
adil şenden su

SON EKLENEN HABERLER

Yıkıntıların Ortasında Cansuyu Mücadelesi: Gazze’de Sahadayız!

Yıkıntıların Ortasında Cansuyu Mücadelesi: Gazze’de Sahadayız!

Yıkıntıların ve toz bulutlarının arasında, bir su bidonunun üzerinde bekleyen bu masum bakışlar Gazze’deki durumun en gerçek özeti... Valide İnsani Yardım Derneği olarak, Gazze’de yaşam mücadelesi veren kardeşlerimize temiz su ulaştırmak için sahadaki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Sudan’ın Çorak Toprakları İyilikle Yeşeriyor: Temiz Su Dağıtımlarımız Sürüyor

Sudan’ın Çorak Toprakları İyilikle Yeşeriyor: Temiz Su Dağıtımlarımız Sürüyor

Afrika'nın en kurak bölgelerinden biri olan Sudan’da yaşanan su krizine kayıtsız kalmayan derneğimiz, bölgedeki temiz su dağıtım faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Bağışçılarımızın desteğiyle gerçekleştirilen organizasyonla, binlerce Sudanlı kardeşimiz sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuştu.

Sudan’ın Masum Yüzlerine Sıcak Bir Dokunuş: Kıyafet Desteğimiz Aralıksız Sürüyor

Sudan’ın Masum Yüzlerine Sıcak Bir Dokunuş: Kıyafet Desteğimiz Aralıksız Sürüyor

Sudan’da devam eden çatışmaların en büyük mağduru olan çocuklar için başlattığımız kıyafet yardımı projemiz, hayırseverlerimizin desteğiyle büyümeye devam ediyor. Bölgedeki zorlu şartlara rağmen ekiplerimiz, emanetlerinizi çocuklara ulaştırmak için sahada aktif rol alıyor.